Menu

Rihanna er åben for samarbejde med Lady Gaga

0 Comments

Rihanna er åben for samarbejde med Lady Gaga. Ryder om en duet mellem de to popstjerner har været i omløb i nogen tid. I et interview med T Magazine siger sangeren, at der endnu ikke er konkrete planer.

I interviewet bliver sangerinden spurgt om hendes fremgang med ny musik. Hun bekræfter, at der kommer et reggaealbum, men når albummet vises, er det endnu ikke klart.

Rihanna har endnu ikke lavet en beslutning om albumets titel heller. “Jeg tror, ​​jeg skal bare kalde det R9, fordi mine fans gør det også. De spørger mig konstant, når R9 er klar. Hvordan kan jeg komme med en anden titel, efter at dette er blevet trykt på mig?” selv.

Ingen samarbejde med Lady Gaga og Drake på ny rekord
I interviewet bliver Rihanna også spurgt om der vil være et samarbejde med Lady Gaga. Hun svarer negativt. “Denne rygte startede sandsynligvis, fordi hun begyndte at følge mig på Instagram. Intet er planlagt, men jeg er åben for det,” forklarer hun.

Rihanna har heller ikke planer om at dykke igen ind i studiet med Drake igen. Sangeren har allerede arbejdet med rapperen på hits som Hvad er mit navn, arbejde og pas på, men der vil ikke være nogen opfølgning på kort sigt. “I hvert fald ikke på dette album,” sagde Rihanna.

Rihanna’s seneste album Anti blev udgivet i begyndelsen af ​​2016. I 2017 kunne hun stadig blive hørt på samtaler med N.E.R.D, Kendrick Lamar og DJ Khaled.