Menu

Madonna deler video fra en Eurovision-præstation med redigeret vokal

0 Comments

Madonna har sat sin meget diskuterede præstation på Eurovision Song Contest på sin egen YouTube-kanal, men med redigeret vokal. Sangeren fik meget kritik efter lørdag aften, fordi hun ifølge mange sang falsk.

Madonna blev booket som en pause i Eurovision Song Contest. Før scoret begyndte spillede hun sit hit Like A Prayer og hendes nye single Future.

Sangeren fik meget kritik med sin fortolkning af Like A Prayer. Bemærkelsesværdigt viste Madonna’s show ikke som en separat video på den officielle Youtube-kanal i Eurovision Song Contest, mens alle andre forestillinger kan ses der.

Madonna har nu delt opførelsen online, men det blev straks opmærksom på fans og lyttere, at hendes stemme lyder redigeret, og at de falske toner, der blev hørt under lørdag aften udsendelsen, er blevet raffineret.

Den version, der kunne høres på tv, findes på YouTube som en del af hele showet, som blev udsendt via sangfestivalens kanal. Madonnas præstationer starter kl. 2: 56.25.

Madonna promoverer for øjeblikket sit album Madame X, der skal udgives den 14. juni. Hun har allerede lanceret sangene Medellín, I Rise, Crave og Future fra den rekord.