Menu

Britney Spears vil ikke stoppe med at udføre endnu

0 Comments

Britney Spears planlægger ikke at stoppe med at udføre. Lederen af ​​den 37-årige sangerinde sagde for nylig, at hun skulle aflyse sin tur i Las Vegas i helhed, men Spears bekræfter, at hun vil tage scenen igen i samtaler med TMZ.

Spears ville give en serie koncerter i Las Vegas i februar, men sangerinde ville have haft for mange problemer med hendes fars dårlige helbred. Turen blev udskudt, men ifølge hendes manager Larry Rudolph er det bedre, hvis hun ikke længere gør disse koncerter.

“I sidste sommer ringede hun mig om turen hver dag, hun så så frem til det. Nu har jeg ikke hørt fra hende i flere måneder. Det viser mig, at hun ikke har lyst til at udføre,” forklarede han.

Spears invaliderer nu det mod TMZ. Hun blev spurgt af gadefotografer om rygterne om, at hun måske aldrig vil gå på scenen igen. Da en af ​​dem spurgte, om hun skulle udføre, svarede hun: “Selvfølgelig!” Hun sagde også, at hun elsker sine fans.

Spears indgav en retssag for større frihed
Sangerinden har været under den officielle kontrol af sin far, da hun blev diagnosticeret med bipolar lidelse for omkring elleve år siden. Spears blev for nylig indlagt til en psykiatrisk klinik, som hun forlod engang senere. Derefter indgav hun en retssag mod sin far for at få mere frihed.

Spears siges at være blevet optaget til klinikken under faderns pres. Dommeren har endnu ikke truffet en beslutning, men har en sagkyndig kig på sangerens situation.