Menu

Vil og folkene kalder egen musik ‘lettere at fordøje’

0 Comments

Det britiske band Will og The People er tilbage med ny musik efter en turbulent periode. Ifølge lead sanger Will Rendle, sangen Gigantic, som blev udgivet fredag, giver en god indikation af, hvor bandet i øjeblikket står.

“Vi er blevet meget mere modne,” fortæller Rendle NU.nl. “Syv, otte år siden var vi en flok børn, der bare havde det sjovt. Nu er der mere sammenhæng i vores musik, og det er lidt lettere at fordøje.”

Den sidste gang, Will og The People, der var kendt fra sangen Lion in the Morning Sun, gav et stort show i Holland, var mere end tre år siden i Paradiso. “Efter det havde vi brug for lidt tid for os selv,” siger Rendle. Da deres lydproducent døde sidste år, måtte bandet håndtere et andet tilbageslag.

“Vi så ham som det femte medlem af vores band”, sagde sangerinden. “Efter at han døde, begyndte vi langsomt at skrive ny musik og tænkte på, hvad vi ønskede. Det føles godt at komme med ny musik og udføre igen. Sommetider skal du først tage et skridt tilbage for at komme videre . ”

Ifølge Rendle kommer et nyt album “så hurtigt som muligt”. “Alle sange er færdige, og de fleste er allerede optaget. Men vi ønsker ikke at haste noget.”

Will og The People udført torsdag aften på Cinetol i Amsterdam. Bandet, som består af trommeslager Charlie Harman, keyboardspiller Jim Ralphs og basgitarist Jamie Rendle udover Rendle, giver også et show der fredag ​​og lørdag.