Menu

Slipknot kommer med et nyt album efter fem år

0 Comments

Det amerikanske nu-metal band Slipknot vil snart udgive et nyt album. Vi er ikke din slags vises den 9. august, rapporterer den amerikanske musikwebsite Pitchfork. Videoklipet af den nye sang Unsainted er også optrådt.

Vi er ikke din art er bandets sjette studioalbum og efterfølgeren til .5: The Grey Chapter, som blev udgivet i oktober 2014.

Det album var den første uden de oprindelige medlemmer Paul Gray og Joey Jordison. Grå døde i 2010.

Vi er ikke din slags har i alt 14 nye numre. Albummet er udgivet af pladeselskab Roadrunner.

Band Slipknot blev grundlagt i 1995 og udgav sit officielle debutalbum fire år senere. Slipknot blev meget populær på kort tid og modtog straks meget opmærksomhed fra bandets medlemmer klædt i horror masker.